Колко струва твоят бизнес?
40 – 50 лв. Едва ли. Тогава защо рискуваш бъдещето на твоя бизнес, като поверяваш счетоводството на някого срещу 40-50 лв. на месец?

Счетоводни услуги ГФО
Одиторски услуги ДДС
Данъчни декларации ТРЗ

ЕКСПЕРТЕН ЕКИП

Ако назначиш опитен счетоводител, това ще ти струва не по-малко от 2000 лв. на месец. Сега си представи, че наемаш експерти в областта на счетоводството, финансовия одит, търговско право и международно счетоводство. С техния опит и знания твоят бизнес ще се изстреля на следващото ниво за нула време. Ние предлагаме точно това експерти на СВВ Консултинг ще бъдат на твое разположение и то при цени от 250 лв. на месец. Така ще можеш да се фокусираш само и единствено върху просперитета на твоя бизнес. Изгодно, нали?

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Имаш въпрос, свързан с годишното приключване, ДДС, ТРЗ или последните промени, обнародвани в Държавен вестник? Твоят личен счетоводител от СВВ Консултинг е насреща. На един телефон разстояние. Обаждаш се, питаш и продължаваш да работиш без да допускаш досадни грешки, които да те върнат години назад.

ПЕРСОНАЛЕН ПЛАН ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ДАНЪЧНАТА ТЕЖЕСТ

Дори и при стриктно спазване на законовата рамка с индивидуалния план за намаляване на данъчната тежест, изготвен от нашите експерти, могат да се постигнат забележителни резултати. Свържете се с нас за да разберете повече.

ДА, НИЕ ГОВОРИМ INTERNATIONAL ACCOUNTING

Правиш бизнес извън България? Или си мениджър в международна компания, която работи на българския пазар? Знаеш, че не можеш да си позволиш компромис с нивото на счетоводно обслужване, защото дори най-малките грешки струват скъпо. Работим с много и различни чуждестранни клиенти, които правят бизнес в България и те ни оценяват високо.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Ние не предлагаме 20%, 30% и дори 50% намаления, само и само да грабнем вниманието ти, защото намаленията компрометират качеството на услугите. Вярваме, че съвременното професионално счетоводно обслужване трябва да предложи на бизнеса комплексни услуги от сферата на счетоводството, финансите, данъчното право и финансовия одит, а не отстъпка от цената на услугата. Затова за нас е по-важно да дадем на нашите клиенти добавена стойност под формата на богато портфолио от висококачествени услуги, с които бизнесът им да процъфтява. Неслучайно повече от 15 години сме предпочитан партньор на големи български и международни компании.

Нашето предложение е индивидуален месечен абонамент, включващ, личен консултант, изпълняващ длъжността главен счетоводител личен оперативен счетоводител, отговорен за ежедневното счетоводно и финансово представяне на фирмата личен специалист ТРЗ ежедневно предоставяне на бизнес съвети от сферата на счетоводството, данъчното облагане, финансите и търговското право достъп до знанията на експерти с грижа за твоя бизнес.

Вземи своя персонален код от НАП